Home Nieuws Schmidt denkt terug aan totaal onnodige nederlaag in Tilburg, Madueke richt zich...

Schmidt denkt terug aan totaal onnodige nederlaag in Tilburg, Madueke richt zich op Feyenoord uit

666
0

Er zijn voor de wedstrijd tegen Willem II nog enkele twijfelgevallen. André Ramalho en Mauro Júnior zijn nog onzeker, terwijl Phillipp Mwene, Armando Obispo en Olivier Boscagli niet beschikbaar zijn.

Roger Schmidt hoopt dat de Braziliaanse back en centrale verdediger wel kunnen spelen zondagmiddag. “Als het allemaal meezit, kunnen ze zaterdag weer met de groep trainen en dan gaan we kijken of ze zondag inzetbaar zijn”, wordt de oefenmeester geciteerd door het Eindhovens Dagblad. Schmidt past uit voorzorg Jenson Seelt en Dennis Vos in in zijn selectie. “We hebben een aantal problemen, maar hebben eerder al laten zien dat andere spelers in staat zijn om die op te vangen”, zegt Schmidt.

De langer afwezigen zijn Ryan Thomas, Yorbe Vertessen en Noni Madueke. De Engelse aanvaller lijkt de wedstrijd in de Kuip te gaan halen. “Hij heeft nog even nodig om terug te keren. Hopelijk kan hij in de laatste week weer aansluiten.”

PSV verloor eerder dit seizoen met 2-1 bij Willem II en dat was totaal onnodig te noemen. Doelman Drommel was die wedstirjd in de slotminuten de grote boosdoener van de verliespartij, hoewel we ook in ogenschouw moeten nemen dat de voorhoede de vele kansen niet wist af te ronden. Roger Schmidt baalt nog altijd van die nederlaag en wil een nieuwe misstap koste wat kost voorkomen. “Het is wat mij betreft een wonder dat we die wedstrijd niet winnend afsloten. Dat gebeurt soms in de voetballerij. We creëerden een hoop goede kansen. We waren niet heel fortuinlijk en kregen twee goals tegen. Dat willen we komende zondag uiteraard rechtzetten”, zegt Schmidt over de totaal onnodige nederlaag in Tilburg.

Over de titelstrijd met de koploper zegt Roger Schmidt: “Ik ben niet van psychologische oorlogsvoering. Ik geloof daar niet in. Het is al moeilijk genoeg om vier keer te winnen, maar dat geldt ook voor Ajax. In de laatste week spelen we nog drie keer en daarin kan nog veel gebeuren.”


Facebook Comments Box