Home Nieuws Schmidt complimenteert zijn spelers met Europese campagne en looft Ihattaren

Schmidt complimenteert zijn spelers met Europese campagne en looft Ihattaren

2663
0

PSV begon zwak aan de Europa League campagne maar wist uiteindelijk als groepswinnaar te zegevieren.

De euforie na de 4-0 overwinning was dan ook groot. In gesprek met Fox Sports was Roger Schmidt zeer te spreken over zijn ploeg.


“Het was een heel goede teamprestatie. De spelers hebben het heel goed gedaan. Ook de spelers die afgelopen weken niet veel gespeeld hebben zaten goed in de wedstrijd”, aldus Schmidt. “We hebben onze manier van voetballen kunnen laten zien. We verdienden het om te winnen. Drie weken geleden lagen we bijna uit de Europa League en nu zijn we groepswinnaar. Dat is een heel goed ding.”

Schmidt houdt een goed gevoel over aan de Europese campagne. “Het is altijd goed om in de knock-out fase te komen, ook als nummer twee. Tegen PAOK speelden we goed de laatste 75 minuten. Vorige week was het een heel zware wedstrijd tegen Granada en vandaag hebben we geprobeerd om de benodigdheden voor de eerste plaats voor elkaar te krijgen. Door het gelijke spel bij PAOK zijn we eerste geëindigd en ik denk dat wij dat verdiend hebben.”

Schmidt was zeer te spreken over Mohamed Ihattaren. “Hij zat heel erg goed in de wedstrijd. Het was zijn beste wedstrijd sinds ik hier trainer ben. Hij heeft veel goede dingen laten zien. Aan de bal maakte hij goede beslissingen. Zonder bal werkte hij hard en was hij tactisch sterk in het veroveren van de bal. Het was een heel goede wedstrijd en daar ben ik erg blij mee. Het is voor hem niet makkelijk geweest dit seizoen, maar voor een jonge speler zijn moeilijke tijden belangrijker dan de makkelijke momenten. Ik hoop dat Mo verder gaat met wat hij vandaag heeft laten zien.”


Facebook Comments