Home Nieuws Schmidt blijft onverstoorbaar na ‘directe’ vragen NOS maar snapt gemor PSV fans

Schmidt blijft onverstoorbaar na ‘directe’ vragen NOS maar snapt gemor PSV fans

5646
0

Roger Schmidt kreeg daags na de nederlaag in Griekenland vrij directe vragen van de NOS voorgespiegeld maar bleef stoïcijns en vertelde in alle rust in welke gemoedstoestand hij zich begeeft.

De NOS stelde vragen over de druk van de buitenwacht en de fans. Schmidt begrijpt wel dat de fans de resultaten matig vinden, maar positief als hij is weigert hij te wijzen naar de negativiteiten rond het elftal.


Roger Schmidt toont zeker begrip voor de teleurstelling onder de fans en de achterban. “Ik begrijp het allemaal, maar het is mijn taak om hier iets neer te zetten. Dat is mijn taak als coach. Ik moet mijn team in deze moeilijke tijden leiden en gidsen, zeker als de resultaten uitblijven”, vertelt hij in gesprek met de NOS.

“Als je nu naar onze situatie kijkt, we zitten nog in de Europa League. Ik wil mezelf of het jonge team dat we hebben niet prijzen, maar we plaatsten ons eerst voor de knock-outfase. In de competitie staan we tweede. Wat mijn jonge spelers doen, wat mijn team doet is goed.”

Schmidt is totaal niet bezig met de vraagstelling of hij de juiste man is voor PSV. “Er is altijd wel druk. Maar geen extra druk”, aldus Roger Schmidt.


Facebook Comments Box