Home Nieuws Schmidt blij met terugkeer Gakpo, op Romero na gehele voorhoede weer terug

Schmidt blij met terugkeer Gakpo, op Romero na gehele voorhoede weer terug

356
0

Roger Schmidt is maar wat blij met de terugkeer van Cody Gakpo.

Uitgerekend de laatste keer dat beide kemphanen Schmidt en Nijhuis troffen, raakte Cody Gakpo gebleseerd aan zijn enkel. Even leek het erop dat de lange aanvaller dit seizoen niet meer in actie zou komen omdat een operatie mogelijk noodzakelijk zou zijn maar zover lijkt het niet te komen.


De update rond Gakpo is goed nieuws te noemen. Tijdens zijn persconferentie van vrijdag meldde trainer Roger Schmidt dat Gakpo de voorbije twee dagen zonder pijn met de groep mee heeft kunnen trainen.

Het is nog niet helemaal zeker of Gakpo zondag zijn opwachting kan maken tegen Feyenoord. Pas zaterdag zal worden besloten of de aanvaller bij de selectie zit. Gakpo scoort erop los en was dit seizoen al goed voor vijf treffers in veertien duels.

Ook Noni Madueke is na blessureleed helemaal terug. De jonge aanvaller was als invaller in de slotminuten al meteen trefzeker tegen Fortuna Sittard. ‘Heel goed nieuws dit. We misten spelers als Cody en Noni de laatste periode.’

Ook keert Pablo Rasario tot teleurstelling van vele fans weer terug in de selectie. Het kan haast niet anders dat Rosario weer als eerste op het wedstrijdformulier gepost wordt. Schmidt heeft in maart zo weer de beschikking over de complete voorhoede, op Maxi Romero na.