Home Nieuws Schmidt blij met contractverlenging Teze, Corona besmettingen lijken voorbij

Schmidt blij met contractverlenging Teze, Corona besmettingen lijken voorbij

232
0

Roger Schmidt en zijn elftal zijn klaar voor een nieuw blok wedstrijden komende periode.

De Coronaperikelen zijn grotendeels voorbij dus de blik kan weer naar voren worden gericht.


Schmidt blikte vrijdagmiddag vooruit op de wedstrijd tegen FC Twente. “Vanmorgen zijn er weer testen geweest. We hopen het ergste gehad te hebben en ik denk ook dat er weinig spelers meer zijn die het virus niet gehad hebben.”

Alleen het meespelen van Ibrahim Sangaré is nog niet zeker. “Hij is nog niet terug van zijn nationale ploeg. Zijn reis vanuit Madagaskar duurt iets langer dan verwacht.”

En dan was daar nog het nieuws rond Jordan Teze. Schmidt is blij met de verlenging. “Hij heeft zijn nieuwe contract verdiend, als hij het heeft getekend”, zegt Schmidt tegen het Eindhovens Dagblad. “Het is positief voor de club dat een jonge en getalenteerde speler langer aan PSV verbonden is. Ook voor hem is dat zinvol, omdat hij zich hier verder kan ontwikkelen.”

Teze pakte dit seizoen zijn kans en is tegelijk met sprongen vooruit gegaan. “Jordan maakt sindsdien een goede ontwikkeling door en maakt sprongen op een positie die voor hem de laatste jaren ongewoon was. Hij kan actief en vooruit verdedigen en ik zie hem echt als een moderne verdediger. In elke wedstrijd leert hij. Ik geloof dat het als geheel voor hem heel goed is gelopen hier, vanaf de opleiding. Ik denk dat het geen toeval is dat hij zoveel heeft gespeeld in dit seizoen.”


Facebook Comments