Home Nieuws Schmidt beaamt hoge aantal tegendoelpunten maar is tevreden over Drommel: Joël speelt...

Schmidt beaamt hoge aantal tegendoelpunten maar is tevreden over Drommel: Joël speelt tot nu een goed seizoen’

567
0

De doelpunten vliegen Joel Drommel de laatste weken om de oren maar de jonge keeper uit Bussum blijft het vertrouwen van Schmidt behouden, zei de Duitse coach vrijdagmiddag.

“PSV krijgt ook te veel tegengoals, gaf Schmidt vrijdagmiddag toe. “Door individuele fouten en te weinig concentratie of verkeerde positionering”, stelde Duitse coach vast en dus wordt er gewezen naar de keepers. Schmidt wist vrijdag te melden dat Drommel een goed seizoen speelt en beantwoordde tegelijk ook vragen over Unnerstall.


‘Het zijn allebei goede goalies. Lars was vorig jaar onze keeper. Hij speelde niet veel, maar ik weet hoe goed hij is. Hij is heel goed in het stoppen van schoten, dat heb ik wel gezien in trainingen. Joël speelt tot nu een goed seizoen. Hij heeft dit seizoen ook nodig om ervaring op te doen. Ik ben content met zijn ontwikkeling op dit moment en ook Lars doet het bij FC Twente goed.”

Schmidt denkt dat de selectie weer fris en vol energie is om FC Twente te kunnen verslaan. “Mijn taak is het om de spelers weer goed terug te brengen. Ik was niet blij met de start tegen Ajax, om eerlijk te zijn. We zaten wel in de wedstrijd, maar ik weet dat we beter kunnen. Na twee dagen zijn we weer vooruit gaan kijken. Daarbij hebben we ook een aantal blessures en we moeten zien dat deze spelers snel terugkeren. Ik kijk zelf niet te veel naar de spelers die we missen, omdat ik bezig wil zijn met spelers die we wel kunnen gebruiken”, aldus Roger Schmidt.