Home Nieuws Schandalig gedrag Spakenburg fans maakt PSV directie woedend, ook directie PSV uitgescholden

Schandalig gedrag Spakenburg fans maakt PSV directie woedend, ook directie PSV uitgescholden

2360
0

De fans, althans een deel van de fans van Spakenburg, hebben zich schandelijk gedragen tijdens het duel om de halve finale van het bekertoernooi.

Maar liefst 1,4 miljoen mensen hebben de halve finale live op televisie bekeken dus het bereik is enorm te noemen. Het gedrag van een deel van de Spakenburg fans is pijnlijk te noemen voor de amateurclub omdat het anti-reclame is voor de amateurclub. Niet alleen werden spelers van PSV uitgescholden maar ook diverse directieleden van de club zijn op het Ereterras uitgescholden.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Als vanzelfsprekend is de directie van PSV niet te spreken over de gang van zaken. De directieleden van PSV zijn woedend, meldt het Eindhovens Dagblad.

‘De directie van PSV heeft de situatie na afloop van de wedstrijd meteen gemeld bij het bestuur van de Spakenburgse club, dat volgens de PSV-leiding aangaf zich te schamen voor een aantal gebeurtenissen. PSV legt de situatie eveneens bij de KNVB neer, omdat de voetbalbond eerder heeft aangegeven dat homofobe spreekkoren uitgebannen moeten worden. De bond heeft daar echter nog geen straf aan gekoppeld’, schrijft het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelHeuse anonieme beller belt naar complex Spakenburg en vraagt te stoppen met uitschelden Simons
Volgend artikelLiverpool FC lijkt voorbereidingen te treffen voor transfer Ibrahim Sangaré

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in