Home Nieuws Schakelt PSV door naar Stade Reims na mislopen Spierings? ‘In het verleden...

Schakelt PSV door naar Stade Reims na mislopen Spierings? ‘In het verleden is weleens geïnformeerd naar hem’

11534
0

De afgelopen week lijkt desastreus voor PSV te zijn verlopen wat de interesse van de club in Stijn Spierings aangaat.

De transfervrije middenvelder is onderweg naar een medische keuring bij Ligue 1 club RC Lens en dus kan PSV simpelweg een streep zetten door de komst van de eerder gewilde middenvelder, die niets geen transferkosten met zich meebrengt. Een vertrek van Ibrahim Sangaré en middenvelder Guti is nog steeds zeer aannemelijk dus dient PSV door te schakelen na de berichtgevingen over Spierings en nummer van Ligue 1 RC Lens.

In de zoektocht naar versterkingen zou PSV ook weleens uit kunnen komen in het uiterste noorden van Frankrijk. Bij voetbalclub Reims om precies te zijn. Spierings is mogelijk niet de enige middenvelder uit de Ligue 1 die op het lijstje staat bij PSV. Ook voormalig FC Groningen middenvelder Azor Matusiwa zou voor PSV een speler kunnen zijn die het middenveld van een boost zou kunnen voorzien.

PSV watcher Rik Elfrink meldde eerder al dat de middenvelder een mogelijke potentiële versterking zou kunnen zijn voor PSV. “Misschien komt voor het middenveld later ook nog Azor Matusiwa in beeld, die inmiddels in de Franse Ligue 1 speelt. In het verleden is weleens geïnformeerd naar hem. Hij is echter een dure optie en moet naar verwachting meer dan 10 miljoen euro kosten om een transfer te kunnen realiseren”, stelde Rik Elfrink namens de regionale krant.

Matusiwa verruilde FC Groningen in de zomer van 2021 voor Stade Reims. Matusiwa speelde afgelopen seizoen behoorlijk wat wedstrijden voor Stade Reims. In 30 van de 38 competitiewedstrijden kwam hij als gewaardeerde kracht in actie. Matusiwa zou opnieuw in beeld kunnen komen als PSV Ibrahim Sangaré heeft verkocht.

Een verkoop van de Ivoriaanse middenvelder geeft PSV opnieuw een forse financiële injectie maar tot op heden pakken er nog geen clubs daadwerkelijk door voor PSV. Binnen de club gaat men wel uit van diens vertrek deze zomer. Lange tijd zag het er naar uit dat Paris Saint-Germain zou doorpakken voor Sangaré maar rond en in die club is het te onrustig.

Sangaré stond vorig jaar in de belangstelling van clubs uit de Premier League maar besloot nog een jaar bij PSV te blijven. De zaakwaarnemer van Sangaré voert inmiddels hernieuwde gesprekken met tal van Europese clubs, met name uit de Premier League.


Vorig artikelStijn Spierings onderweg naar handtekening en medische keuring bij RC Lens
Volgend artikelOok voor Wijnaldum interesse uit het Midden-Oosten, PSV wordt na akkoord niet de nieuwe club van Hakim Ziyech

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in