Home Nieuws SC Heerenveen ontvangt bod uit Premier League op Milan van Ewijk

SC Heerenveen ontvangt bod uit Premier League op Milan van Ewijk

3571
0

PSV wordt al enige tijd in verband gebracht met een inkomende transfer van rechtervleugelverdediger Milan van Ewijk van Sportclub Heerenveen.

PSV lijkt momenteel te hinken op twee gedachten. Enerzijds heeft de club de beschikking over Shurandy Sambo die nog een één jarig contract te gaan heeft en mogelijk naar een andere club vertrekt maar daardoor tevens een mooie transfersom kan opbrengen. Anderzijds is gebleken dat Milan van Ewijk een meerwaarde zou kunnen zijn voor de ploeg van Peter Bosz gezien zijn snelheid en het met ruimte in de rug kunnen verdedigen. Dat laatste hoeven we van Jordan Teze geenszins te verwachten. Niet in het centrum en ook niet op de rechterflank.

SC Heerenveen heeft vooralsnog geen interessant bod vanuit Eindhoven binnen gekregen op Milan van Ewijk. Maar er zijn inmiddels wel clubs die serieus werk maken van de komst van de snelle verdediger. Naast Anderlecht zou nu ook Coventry City zich officieel gemeld hebben bij de club.

De Leeuwarder Courant weet te melden dat beide clubs het aanbod afgewezen zagen worden vanuit Friesland. Directeur Ferry de Haan wil het onderste uit de kan halen voor de rechtsback, die dit seizoen opnieuw wist uit te blinken in het elftal van Kees van Wonderen. Ook Sporting Portugal wordt al enige maanden in verban gebracht met Milan Van Ewijk, maar volgens De Leeuwarder Courant heeft de Portugese club zich ook nog niet gemeld voor de verdediger. Datzelfde geldt voor PSV.

Wel heeft Sporting Portugal een aanbod voor Milna van Ewijk gereed liggen maar de verdediger van de Friezen heeft aangegeven te wachten op een voorstel van PSV. PSV lijkt op dit moment niet te kunnen doorpakken omwille van de situatie rond Shurandy Sambo, die zich op het EK met Jong Oranje concentreert.

SC Heerenveen weet op haar beurt al wel de nodige voorbereidingen te treffen aangezien een vertrek van Milan van Ewijk, die voor zichzelf bepaald heeft een carriere als die van Denzel Dumfries na te streven, steeds dichterbij komt. De 22-jarige Denzel Hall van Feyenoord moet in Heerenveen de opvolger van Van Ewijk worden, zoals Milan van Ewijk de opvolger van Denzel Dumfries bleek te zijn in Friesland.


Vorig artikel‘Dat is ook waarom Wijnaldum die deur naar PSV dichtgooit’
Volgend artikelXavi Simons neigt naar extra jaar PSV na één voorwaarde PSV | VI en ED spreken elkaar tegen over PSG som

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in