Home Nieuws Savinho is gearriveerd in Eindhoven, keuring en presentatie volgen donderdag of vrijdag

Savinho is gearriveerd in Eindhoven, keuring en presentatie volgen donderdag of vrijdag

3384
0

De Braziliaanse aanvaller Savinho is in Eindhoven gearriveerd. Althans, dat meldt de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano.

Savinho, die eigenlijk Sávio Moreira de Oliveira heet, is al maanden achtereen gespreksonderwerp tussen PSV en de City groep. Volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano staat de presentatie in Eindhoven van de Braziliaan gepland voor aanstaande vrijdag. Ook andere bronnen rondom PSV melden dat de Braziliaan inmiddels al in Eindhoven is gearriveerd.

De transfer die inmiddels veel besproken is, werd op 8 juli dus bevestigd door John de Jong. Savinho moest eerst nog allerlei formaliteiten afwikkelen in zowel thuisland Brazilië als in Frankrijk rond de City groep. De Franse club Troyes, die formeel zijn werkgever wordt, is ook onderdeel van het geheel maar PSV zal op zeker geld gaan verdienen aan een toekomstige transfer van de veel belovende maar ook veel besproken aanvaller.

Volgens Fabrizio Romano is inmiddels in Eindhoven gearriveerd, waar hij donderdag medisch gekeurd zal gaan worden. De presentatie zal normaal gesproken snel opvolgend zijn.

De achttienjarige Savinho brak in zijn geboorteland door bij Atlético Mineiro, waar hij 34 wedstrijden in het eerste elftal speelde. De jonge aanvaller was afgelopen maanden wel veelal invaller en geen basisspeler. Ook zijn productie was nog altijd wel mager te noemen.


Vorig artikelItaliaanse media schrijven Wijnaldum naar het AS Roma van José Mourinho
Volgend artikelPSV gaat voor transfers liggen en wil Gakpo en Sangaré behouden tot na kwalificatieronden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in