Home Nieuws Savainho wil zich bij Braziliaanse PSV clan voegen, buitenspeler hoopt op overeenkomst...

Savainho wil zich bij Braziliaanse PSV clan voegen, buitenspeler hoopt op overeenkomst tussen City en PSV

5523
0

Hoewel het Braziliaanse toptalent Savinho nog altijd officeel eigendom is van werkgever Atlético Mineiro, valt zijn naam geregeld in Manchester en in Eindhoven.

Rik Elfrink meldt namens het Eindhovens Dagblad dat PSV hoopt op de komst van het Braziliaanse talent Savinho. Een transfer naar Manchester City is een uitgemaakte zaak maar een transfer naar PSV is dat zeker nog niet. Wel zal een tijdelijke overgang naar PSV tot de mogelijkheden gaan behoren en dus hoopt PSV die optie concreter te maken.

Elfrink meldt dat PSV Manchester City en Savinho een zelfde traject wordt voorgehouden als destijds met Oleksandr Zinchenko werd ingezet. De City back werd in Eindhoven gevormd en speelt nu in de hoofdmacht van City onder leiding van Pep Guardiola.
PSV is al langer met Manchester City in gesprek om de komst van Savinho via een huurconstructie naar Eindhoven mogelijk te maken.

De voorwaarden zijn onderwerp van gesprek, weet Rik ELfrink te melden. De journalist en PSV volger van het Eindhovens Dagblad weet ook dat Savinho graag naar PSV wil vertrekken. ‘Savinho wil zich dolgraag bij het bescheiden Braziliaanse contingent in Eindhoven voegen’, schrijft Elfrink. PSV zoekt een oplossing waarbij de club ook financieel profijt gaat hebben van de ontwikkeling van Savinho. Wellicht is een periode Jong PSV wenselijk, maar de kans is groot dat hij gewoon bij de A-selectie zijn opwachting zal gaan maken.

Later meer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here