Home Nieuws Santiago Arias aast op winters vertrek uit Madrid

Santiago Arias aast op winters vertrek uit Madrid

58
0

Santiago Arias is allesbehalve gelukkig in Madrid. De Colmbiaanse rechtsback speelt erg weinig en blijft veelal buiten beeld bij coach Simeone.

Het zorgt voor de nodige geruchten rond een vertrek in de winterstop,  die inmiddels bevestigt worden door zowel Spaanse als Italiaanse media. SSC Napoli is opnieuw in beeld als nieuwe werkgever van Arias. De Zuid-Italianen wil de Colombiaanse back van de Atlético Madrid-bank verlossen, schrijft Corrierre dello Sport donderdag.


Arias maakte eind juli voor circa dertien miljoen euro de overstap van PSV naar Atlético, terwijl Napoli lang in de markt was voor de international. Napoli wilde destijds echter niet voldoen aan de vraagprijs die PSV hanteerde.

Trainer Diego Simeone geef op de vleugel de voorkeur aan routinier Juanfran. Arias, die na zijn komst ook een tijdje geblesseerd was, stond pas drie keer in de basis in de Primera Division. Hij deed wel één keer mee in de Champions League.

Corriere dello Sport meldt nu dat Napoli in januari een poging gaat wagen om de Zuid-Amerikaan los te weken uit Spanje. Of de toenadering kans van slagen heeft, is nog maar de vraag. Atlético zou ondanks de geringe speelminuten niet happig zijn om Arias nu al te laten vertrekken.


Facebook Comments