Home Nieuws Sangaré woedend over vertrek Van Nistelrooij: ‘Ze hebben hem uit zijn auto...

Sangaré woedend over vertrek Van Nistelrooij: ‘Ze hebben hem uit zijn auto moeten halen’

128747
1

Er komen steeds meer details naar buiten over de woensdag op de Herdgang rond het vertrek van Ruud van Nistelrooij als hoofdcoach bij PSV.

De verwachting is dan ook dat het nog dagen achtereen onrustig zal blijven rond het eerste elftal nu er steeds meer details en gesprekken uitlekken. Het is duidelijk dat er enorme verdeeldheid heerst binnen de PSV selectie. ESPN presentator en journalist Milan van Dongen somt nog enkele details op rond het vertrek van de bij de fans zeker geliefde trainer.

“Of er ook spelers zijn die wel tevreden zijn en zich achter Van Nistelrooij hebben geschaard? Jazeker”, zegt presentator Milan van Dongen van ESPN. “Die zijn er. Xavi Simons is niet de minst belangrijke speler van PSV en hij is helemaal niet blij met het vertrek van Van Nistelrooij. Hij is Van Nistelrooij heel erg dankbaar en we hoorden ook van Marcel Brands dat Simons woest was dat zijn naam werd genoemd onder één van de spelers die gelekt zouden hebben of zijn onvrede zou hebben geuit.”

Van Dongen gaat verder. “Ik zag ook een tweet van doelman Walter Benítez voorbij komen. Ook hij bedankte Van Nistelrooij”, gaat Van Dongen verder. Daarnaast noemt hij ook de naam van Ibrahim Sangaré, die bijzonder teleurgesteld was na het vertrek van zijn trainer.

“We kregen ook te horen dat Sangaré boos De Herdgang verliet. Hij had geen idee wat er allemaal aan de hand was. Hij was woedend en is in zijn auto gestapt. Daar hebben ze hem uit moeten halen om hem terug te halen. Die was ook ziedend over het vertrek van Van Nistelrooij. Binnen de spelersgroep zal dus ook wel gepraat moeten worden”, aldus Van Dongen.


Vorig artikelVan Nistelrooij wilde al eerder stoppen dit seizoen, AZ trainer Pascal Jansen in beeld als opvolger
Volgend artikelSchrijf Luuk de Jong nooit af maar na vertrek Van Nistelrooij kan De Jong geen aanvoerder meer zijn

1 REACTIE

  1. Dankjewel TELEGRAAF en consorten, onrust stoken enne …. mijnheer van Basten….. dit is match fixing en competitie vervalsing, lekker stoken alles in het voordeel van ajax

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in