Home Nieuws Sangaré wint opnieuw met Ivoorkust, Vertessen wint met Jong Belgie

Sangaré wint opnieuw met Ivoorkust, Vertessen wint met Jong Belgie

245
0

De verschillende PSV’ers zijn meer dan prima uit de interandperiode gekomen.

Zo wist Oranje met 6-0 en 0-1 te winnen van Gibraltar en Letland. Diverse PSV’ers en ex-PSV’ers wisten naast goed te spelen ook het net te vinden. Slechts voor Joel Drommel en in minder mate Cody Gakpo werd het een mindere interlandperiode.

Gakpo lijkt zich echter snel te herstellen van zijn vermeende hersenschudding. Ook Yorbe Vertessen wist met Jong België wederom te winnen. Denemarken werd met 1-0 verslagen. De aanvaller van PSV had een basisplaats en werd na ruim een uur gewisseld.

De Duitse doelman Vincent Müller kreeg bij Jong Duitsland wederom geen speeltijd, terwijl ook Phillipp Mwene bij Oostenrijk op de bank moest blijven zitten en geen minuten mocht maken. Positief is wel dat Mwene weer werd opgeroepen voor Oostenrijk sinds hij PSV’er is geworden.

Ibrahim Sangaré wist maandag al met Ivoorkust opnieuw te winnen van Malawi. Dit keer eindigde het duel in 2-1. Na vier van de zes wedstrijden staat Ivoorkust bovenaan de groep met een punt voorsprong op Kameroen. Vrijdagavond wist Sangaré voor de derde wedstrijd op rij te scoren. De middenvelder was trefzeker voor Ivoorkust.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here