Home Nieuws Sangaré verdiepte zich in geschiedenis PSV en kreeg advies van Isimat-Mirin

Sangaré verdiepte zich in geschiedenis PSV en kreeg advies van Isimat-Mirin

1167
0

Ibrahim Sangaré is met hoge verwachtingen binnen gekomen bij PSV en is inmiddels klaar om te spelen.

Een traag handelend Southampton deed de veelbelovende Franstalige Ivoriaanse middenvelder uiteindelijk besluiten voor PSV te kiezen. Ondertussen verdiepte Sangaré zich ook in de geschiedenis van PSV.

De 23 jarige middenvelder houdt van een gedegen voorbereiding en is klaar om voor PSV te knallen. De transfersom van 9 miljoen euro is fors te noemen maar dat deert hem allerminst.

‘Of ik daardoor extra druk voel? Nee, niet echt. Voetbal is niet een individuele zaak. Ik heb al wat geleerd over de geschiedenis van PSV, dit is een goede stap in mijn loopbaan.’

Isimat Mirin, vorig seizoenzijn ploeggenoot bij Toulouse, gaf Sangaré informatie over PSV en stuwde hem daardoor richting Eindhoven.
Sangaré werd de voorbije weken ook gelinkt aan enkele clubs in de Premier League. Onder meer Southampton zou concreet zijn geweest. ‘De dingen gingen wat traag bij Southampton. Maar ik was heel geïnteresseerd in PSV. Op sportief vlak is dit een heel interessante keuze. Ik heb wedstrijden van PSV gezien en ik ben onder de indruk van de manier waarop ze spelen.’

Meermaals benadrukte Sangaré dat het trainer Roger Schmidt was die hem deed overtuigen voor PSV te kiezen. ‘De trainer keek naar mijn vooruitgang en denkt dat ik veel potentie heb. Daarom heeft hij waarschijnlijk voor mij gekozen. Uiteindelijk was het een makkelijke keuze. Als zo’n kans zich aandient, moet je die grijpen. Mijn familie is heel trots op me, maar dit is nog maar het begin’, aldus Ibrahim Sangaré over zijn nieuwe avontuur bij PSV.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here