Home Nieuws Sangaré onderwerp van gesprek: ‘Benfica moest de tweede helft echt overleven tegen...

Sangaré onderwerp van gesprek: ‘Benfica moest de tweede helft echt overleven tegen PSV’

1161
0

PSV leverde in Lissabon een prima prestatie als we de uitslag even niet in ogenschouw nemen.

De ploeg van Roger speelde op hoog niveau een Europese wedstrijd en werd daar niet voor beloond in de vorm van een remise of zelfs winst. PSV kreeg het in Da Luz voor elkaar om Benfica naar adem te laten happen en dus was het wachten op de gelijkmaker, die zeker in de lucht hing.

De vaderlandse media concluderen dat Benfica rijp was voor de sloop maar dat de juiste bal of pass daartoe, net niet op orde was. Ibrahim Sangare krijgt daarbij wel kritieken te verwerken, zo valt te lezen in de diverse kranten en ochtendbladen.

“Die 2-2 zat er voor PSV wel in. Ik denk alleen dat Sangare te veel in balbezit was. Die kan natuurlijk wel een bal afpakken, maar hem vervolgens niet bij de juiste kleur inleveren’’, blikte Nikos Gouka namens AD Sportwereld terug. “Vorig seizoen was 2-1 in een uitwedstrijd een geweldig resultaat. Maar het wordt in Eindhoven nog wel een zware wedstrijd.”

Benfica wacht een zware avond in het Philips Stadion, zoveel is zeker. Een sfeervol Philips Stadion kan de ploeg van Schmidt volgende week misschien net het zetje in de goede richting geven.

“We hadden goede kansen om nog een keer te scoren, dus dat is wel zonde”, zei Gakpo na afloop bij RTL7. “Het is geen heel slechte uitgangspositie, maar het had beter gekund”, aldus reserve aanvoerder Cody Gakpo.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here