Home Nieuws Onduidelijkheid rond Ihattaren, Sampdoria meldt: ‘Mo Ihattaren is niet beschikbaar’

Onduidelijkheid rond Ihattaren, Sampdoria meldt: ‘Mo Ihattaren is niet beschikbaar’

26719
0

Mohamed Ihattaren heeft vooralsnog nog geen enkele minuut voor Sampdoria gespeeld en daar lijkt voorlopig geen verandering in te komen.

De middenvelder was tot nog toe slechts een enkele keer onderdeel van de wedstrijdselectie van Sampdoria maar viel niet in. Vorige week reisde Ihattaren al niet mee met de selectie van Sampdoria voor het uitduel met Empoli. Wat speelt er rond Ihattaren in havenstad Genua?

Sampdoria meldde donderdag dat Ihattaren voorlopig nog niet zal gaan debuteren voor Sampdoria. De aanvallende middenvelder, die de afgelopen transferperiode via Juventus overkwam van PSV, zat ook niet bij de selectie voor de thuiswedstrijd tegen Napoli.

Het is momenteel nog niet duidelijk waarom Ihattaren geen minuten maakt bij de club uit Genua. Sampdoria meldde donderdag op de website dat Ihattaren ‘niet beschikbaar is’. Overigens geldt hetzelfde voor een aantal andere spelers van Sampdoria, zo meldt de club via de officiële kanalen. Alleen het thuisduel tegen landskampioen FC Internazionale bleek voor Ihattaren een wedstrijd waarin hij werd opgenomen in de selectie.

Is Mo Ihattaren nog niet fit genoeg om onderdeel uit te maken van de wedstrijdselectie of past hij nog niet in de plannen van de trainer van de club uit Genua? Wellicht zijn er disciplinaire maatregelen genomen. Niets valt uit te sluiten gezien de geschiedenis van de middenvelder. Sampdoria verloor donderdagavond de thuiswedstrijd tegen het Napoli van Hirving Lozano met 0-4.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here