Home Nieuws Sampdoria medium weerspreekt berichtgevingen rond Ihattaren: Geen problemen met Sampdoria en Juventus

Sampdoria medium weerspreekt berichtgevingen rond Ihattaren: Geen problemen met Sampdoria en Juventus

4308
0

Het Algemeen Dagblad was vrijdagmiddag vrij stellig in de berichtgevingen rond Mo Ihattaren.

De middenvelder zou weer terug in Nederland zijn vanwege grote problemen tussen club en speler. Beide partijen zouden al op elkaar zijn uitgekeken. Ook wordt er gesproken over een verstoorde relatie tussen Mino Raiola en Ihattaren. Volgens De Telegraaf zou Ihattaren ook geregeld te zien zijn in het nachtleven van Nice, Milaan en Monaco.


Er zijn echter ook tegenstrijdige geluiden te horen. In Italië zijn ze verrast door het negatieve nieuws. Althans, het Sampdoria medium Club Doria 46 is verrast. Volgens het medium is Ihattaren slechts alleen om ‘persoonlijke redenen noodgedwongen teruggekeerd naar Nederland, om dicht bij zijn familie te zijn’, klinkt het.

Ihattaren keert naar verwachting volgende week weer terug naar Genua, wordt er gemeld. ‘Er gaat niets boven het welzijn en de gezondheid van familie, zelfs Sampdoria niet’, schrijft Club Doria 46 over Ihattaren en zijn verblijf in Nederland.

Het Italiaanse medium meldt ook dat Ihattaren, Sampdoria én Juventus nog volledig achter de verhuurperiode staan. Het medium weet dat Ihattaren nog ‘gewoon’ tot het einde van dit seizoen in Genua zal spelen.

Later meer.