Home Nieuws Sampdoria krijgt al dagen geen contact met Mo Ihattaren, situatie ook bij...

Sampdoria krijgt al dagen geen contact met Mo Ihattaren, situatie ook bij geïrriteerd Juventus onderwerp van gesprek

2794
0

De situatie rond Mo Ihattaren lijkt met de week verder te escaleren. De tiener en Sampdoria liggen volledig op ramkoers.

Het Algemeen Dagblad meldde vorige week al dat Ihattaren en Sampdoria op elkaar zijn uitgekeken maar het gaat nog verder dan dat. De huidige situatie is dat Mo Ihattaren nergens te vinden is en er geen contact te verkrijgen is met de middenvelder. Zo meldt Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad na berichtgevingen vanuit Italië.


Directieleden van Sampdoria willen weinig tot niets kwijt aan plaatselijke media, die er inmiddels vol op gesprongen zijn. In Genua en omgeving is Ihattaren inmiddels een hot item geworden vanwege zijn misdragingen en moeilijke karakter. Ihattaren reisde officieel wegens ‘privé-redenen’ af naar Nederland, in werkelijkheid spelen er hele andere dingen, klinkt er door vanuit Genua.

Sampdoria lijkt inmiddels uitgekeken op Mo Ihattaren en de situatie is ook in Turijn inmiddels onderwerp van gesprek. In Juventus is men verrast over de gang van zaken en houdt met de situatie nauwlettend in de gaten. Er is veel irritatie over Ihattaren en zijn gedrag. Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft nog geen reactie gegeven op de situatie maar duidelijk is dat het aan het escaleren is.

Later meer.