Home Nieuws Sampdoria klaar met gedrag Mo Ihattaren, middenvelder inmiddels terug in Nederland

Sampdoria klaar met gedrag Mo Ihattaren, middenvelder inmiddels terug in Nederland

14400
0

Groot nieuws uit Italië. Mo Ihattaren leek op de goede weg te zijn bij Sampdoria en Genua. Niets is minder waar.

Verontrustendste berichten uit Italië vertellen namelijk dat de nieuwe club van Mo Ihattaren nu al klaar is met het gedrag van de middenvelder.


AD sportwereld komt vrijdagmiddag met het opvallende nieuws uit Italië. Uiteindelijk kan de voorzichtige conclusie worden getrokken dat Ihattaren verre van gelukkig is in Italië en feitelijk verder gaat met ongepast gedrag vertonen.

AD Sportwereld baseert zich op bronnen in Nederland en Italië. De krant is stellig in haar publicaties over Ihattaren. ‘Amper anderhalve maand na zijn komst is Ihattaren al op een zijspoor geraakt bij Sampdoria’, zo begint de krant over het gedrag van de middenvelder.

‘De voetballer zelf wil niet meer terug naar Genua, maar ook de club zelf zit inmiddels niet meer op Ihattaren te wachten. In zijn directe omgeving worden de zorgen over het gedrag van de jonge voetballer almaar groter’, is de lezing inmiddels.

Waar wordt naar gewezen zijn ‘gangbare zaken en aanpassingsproblemen’, weet AD sportwereld te melden na bronnen te hebben geraadpleegd in Italië en Nederland.

‘De voetballer zelf geeft aan zich ongelukkig te voelen in Italië, maar andersom zit ook zijn club inmiddels niet meer op de huurspeler te wachten. Bij Sampdoria worstelen ze hevig met het gedrag en het gebrek aan professionaliteit van Ihattaren’, zo meldt het AD vrijdagmiddag.