Home Nieuws VIDEO | PSV O19 – Sevilla O19 met bijzondere strafschop Jason van...

VIDEO | PSV O19 – Sevilla O19 met bijzondere strafschop Jason van Duiven

1449
0

PSV Onder 19 heeft dinsdagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Sevilla in de UEFA Youth League.

De vraag is hoe lang Jason van Duiven nog voor Jong PSV zal spelen want de aanvaller heeft iets bijzonders in zich, een enorme drive en vele kwaliteiten om ook voor PSV 1 van waarde te kunnen zijn.

PSV kwam op de Herdgang vijf minuten voor rust op achterstand door een ongelukkig eigen doelpunt van Tim van den Heuvel. In de tweede helft wist de ploeg van trainer Vincent Heilmann toch nog langszij te komen. De bal ging op de stip na een overtreding op Van den Heuvel.

Van Duiven, die twee weken geleden ook al trefzeker was in het eerste groepsduel met Arsenal (1-2 winst) schoot de strafschop zeer overtuigend binnen. De spits joeg het leer de linkerkruising in. Bekijk in onderstaande video de samenvatting.

Vorig artikelMooie woorden Peter Bosz | Bosz maakt korte metten met criticasters Noa Lang