Home Nieuws Sambo vastberaden over toekomst bij PSV: ‘Met meerdere clubs gesproken, doel blijft...

Sambo vastberaden over toekomst bij PSV: ‘Met meerdere clubs gesproken, doel blijft doorbreken bij PSV’

540
0

Shurandy Sambo heeft een doorbraak bij PSV nog niet uit zijn hoofd gezet.

De talentvolle rechtsback, die pas 20 jaar oud is, gaat een jaar voor Sparta spelen. Sparta heeft een optie tot koop van ongeveer een half miljoen euro, maar PSV kan alsnog besluiten om Sambo terug te halen als hij overtuigt bij Sparta. “Het doel blijft om bij PSV door te breken in de toekomst”, zegt Sambo tegen het Eindhovens Dagblad.

Bij PSV kwam Sambo ondanks een sterke voorbereiding niet in aanmerking voor een plek in de A-selectie van trainer Ruud van Nistelrooij. Ki-Jana Hoever en Phillipp Mwene krijgen de voorkeur, terwijl Mauro Júnior en Jordan Teze ook als rechtsback kunnen spelen. Maar Sambo heeft grootse plannen wat zijn toekomst betreft: “Op dat moment was duidelijk dat ik verhuurd mocht worden en heb ik met meerdere clubs gesproken.” Een terugkeer naar Eindhoven blijft zijn doel.

Sambo noemt Sparta ‘de juiste tussenstap’. Dat de Rotterdammers niet meer op kunstgras spelen, heeft hij na twee zware knieblessures meegenomen in zijn besluit voor de Kasteelclub te gaan kiezen. “Hopelijk kom ik snel in de basis en kan ik zoveel mogelijk minuten maken, want dat is voor mij nu enorm belangrijk.”


Vorig artikelPSV kan ‘nee’ zeggen tegen Sparta na koopoptie voor Shurandy Sambo
Volgend artikelAjax-watcher en andere analisten en journalisten: PSV wordt kampioen, Ajax tweede

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in