Home Nieuws Sam Lammers wil zich bewijzen en verwacht veel van het nieuwe seizoen

Sam Lammers wil zich bewijzen en verwacht veel van het nieuwe seizoen

61
0

Sam Lammers is er veel aan gelegen zich dit seizoen te bewijzen aan de PSV fans. De Brabander wil verassen en zichzelf bewijzen.

Na ruim een maand trainen en oefenwedstrijden spelen zit het team in ieder geval de komende weken direct in een schema met twee wedstrijden per week.

Afgelopen dinsdag, in de thuiswedstrijd tegen FC Basel, was Lammers direct belangrijk. Als invaller knikte hij de 2-2 binnen en gaf daarmee het startsein voor een slotoffensief wat resulteerde in de 3-2 overwinning. “Sowieso wil ik dit seizoen een belangrijke rol spelen. Zoveel mogelijk wedstrijden spelen en belangrijk zijn voor het team, in onze strijd voor het kampioenschap en om de Champions League te bereiken.”

Dat zal Lammers dan waarschijnlijk doen vanaf een andere positie dan de voor hem zo bekend spitspositie. In de voorbereiding kwam Lammers vooral in actie als nummer tien. “Het is even wennen, maar een positie die mij ook ligt. Ook als spits ben ik altijd wel iemand geweest die ook meevoetballend aanwezig is. En in de jeugd heb ik inderdaad ook wel eens op die positie gespeeld, maar dat is wel een tijd geleden.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here