Home Nieuws Sam Lammers voor minimale transfersom naar Rangers FC

Sam Lammers voor minimale transfersom naar Rangers FC

1729
0

Sam Lammers kan het avontuur nog niet loslaten. De voormalig spits van PSV, Heerenveen, Eintracht Frankfurt, Empoli en Sampdoria heeft weer een nieuwe club gevonden.

Zijn carriere blijkt in Italie niet echt van de grond te komen want na enkele uitleenbeurten aan verschillende clubs, lukt het Sam Lammers nog niet ergens definitief voet aan wal te verkrijgen in de vorm van een langdurig verblijf bij één en dezelfde club.

We schrijven de zomer van 2020. Atalanta Bergamo wilde Sam Lammers kost wat kost overnemen van PSV. De Italiaanse suptopper was allang en breed rond met Lammers maar diende de onderhandelingen met een stig PSV nog aan te vangen. In Eindhoven bleek men verrast over de houding van de zaakwaarnemer van Lammers en de handelswijze van de Italiaanse club. Bovendien, PSV zag toekomst in Lammers maar het liep allemaal anders.

Atalanta maakte ruim 10 miljoen euro over aan PSV maar het liep op weinig tot niets uit. Lammers begon nog aardig bij zijn nieuwe club maar slaagde er echter niet in om een basisplaats af te dwingen. Wat volgde waren verhuurperiodes bij Eintracht Frankfurt, Empoli en Sampdoria. Tussendoor werd Feyenoord nog gelijkt aan Lammers maar het hield allemaal niet over voor de talentvolle spits.

Nu is daar uit het niets Rangers FC. De Schotse club ziet toekomst in Sam Lammers en neemt Lammers nu definitief over van Atalanta. Er dienen nog wat zaken en laatste formaliteiten afgerond te worden maar ook Schotse media zijn al zeker van de transfer van Lammers naar Glasgow. De transfersom is laag te noemen. Volgens media in Italië en Schotland betaalt Rangers FC ‘slechts’ 3,5 miljoen euro om Sam Lammers definitief over te nemen van de Italiaanse club.

ATALANTA – BRESCIA 2-0

De combinatie Sam Lammers en het Britse voetbal is daarentegen wel interessant te noemen. Kan de lange spits zich fysiek onttrekken aan de typische Britse manier van voetbal en typisch harde manier van verdedigen? Het contract van Lammers in het noorden van Italie liep nog door tot de zomer van 2025. Sam Lammers is inmiddels 26 jaar oud en bevindt zich in de bloei van zijn carriere.


Vorig artikelNoa Lang staat open voor een transfer naar PSV en de Eredivisie
Volgend artikelAad de Mos lijkt geen fan van Peter Bosz te zijn | PSV fans halen hard uit naar De Mos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in