Home Nieuws Sam Lammers vertrekt bij PSV, Atalanta betaalt 10 miljoen euro voor één...

Sam Lammers vertrekt bij PSV, Atalanta betaalt 10 miljoen euro voor één jarig contract

1215
0

Sam Lammers heeft zijn transfer te pakken. Atalanta en PSV zijn een deal overeengekomen.

De Italianen gaan 10 miljoen euro betalen aan PSV, wat een enorm bedrag te noemen is voor een nog slechts één jarig lopend contract. Sam Lammers is zeker een spits met potentie maar het moet allemaal nog maar blijken hoe het zich bij de jonge lange spits gaat ontwikkelen komende jaren.

Echt bewezen heeft Lammers zich nog niet in de Eredivisie, ook al is de potentie daar. In dat kader mag het een prestatie of prestige slag worden genoemd dat PSV voor een nog slechts één jarig lopend contract maar liefst 10 miljoen euro zal gaan incasseren.

Lammers reist vrijdag naar Italië om zijn droomtransfer naar Italië af te ronden. Na zijn medische keuring tekent hij voor vier of vijf seizoenen bij de club die afgelopen seizoen op de derde plek eindigde in de Serie A en Lammers kost wat kost wilde hebben.

PSV wilde Lammers aanvankelijk niet verkopen, maar Atalanta voldeed donderdag alsnog aan de eis van PSV met een bod van ongeveer negen miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot zo’n tien miljoen, aldus het Eindhovens Dagblad.

Lammers speelde 29 officiële wedstrijden voor PSV en scoorde daarin zes keer. PSV lijkt Eran Zahavi al te hebben klaar staan als opvolger van Lammers. De Israëlische spits staat onder contract bij Guangzhou R&F, waar hij sinds 2016 liefst 103 doelpunten maakte in 117 officiële duels. De spits zou zijn zinnen gezet hebben op een overgang naar PSV.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here