Home Nieuws Sam Lammers staat voor binnenlandse transfer met overgang naar Genua

Sam Lammers staat voor binnenlandse transfer met overgang naar Genua

1227
0

Vorige week maakte de tweede club van havenstad Genua bekend dat Kevin Strootman weer terugkeert naar Marseille maar waarschijnlijk volgt er spoedig weer een ex PSV’er richting de Italiaanse Riviera.

Sam Lammers staat op het punt om door werkgever Atalanta te worden verhuurd aan Genua. In de winter werd Sam Lammers al gelinkt aan een verhuur aan Genoa, dat een einde wilde maken aan zijn uitzichtloze situatie bij Atalanta Bergamo. Lammers geraakten en geraakt nauwelijks in beeld bij Atalanta.


De Italiaanse subtopclub wilde vorig seizoen kost wat kost een transfer van PSV naar Italië mogelijk maken en legde maar liefst 10 miljoen euro op tafel om de spits bij PSV weg te halen. Het heeft uiteindelijk weinig opgeleverd voor Lammers en Atalanta.

Afgelopen december wilde Genua de spits al bevrijden van zijn uitzichtloze situatie in Bergamo maar toen kwam het er nog niet van. Genua gaat een nieuwe poging ondernemen zo meldt Sky Sport Italia vrijdag. Ook nu zou het gaan om een huurdeal voor de 24-jarige aanvaller.


Facebook Comments