Home Nieuws Sam Lammers maakt indruk in Heerenveen

Sam Lammers maakt indruk in Heerenveen

34
0

Het heeft even geduurd maar Sam Lammers lijkt dan toch zijn belofte in te lossen bij Heerenveen. Zijn doelpunten tegen De Graafschap waren weer de typische goals waar Lammers patent op heeft. Kappen, draaien, versnellen en hard uithalen met de precisie van een ervaren topspits.

Lammers tekende in Doetinchem voor twee goals. Trainer Jan Olde Riekerink en zijn ploeggenoten zijn enthousiast.


Met name de eerste goal van Lammers was heel fraai. Met een geplaatst schot krulde de jeugdinternational raak in de bovenhoek. “Hij kan dribbelen, ruimte maken in zijn kapacties en gericht schieten. Je zal hem nooit wild zien schieten”, aldus Olde Riekerink in gesprek met De Telegraaf

“We hadden voorzien dat hij heel veel talent heeft, maar zijn eerste weerstand hier was dat hij een Eredivisie-spits moest worden. Hij moest echt stappen maken in zijn fysiek, maar als je hem vorige week al zag tegen ADO als aanspeelpunt en hoe hij daar vocht..”

Ook Heerenveen keeper Warner Hahn is ‘fan’ van Lammers. “Hij heeft een heel goede techniek, kan koppen, een bal vasthouden, zijn eigen kans creëren. Hij maakte de eerste met links, maar schiet net zo makkelijk met rechts.”


Facebook Comments