Home Nieuws Sam Lammers degradeert met Sampdoria naar Serie B, licentie in gevaar |...

Sam Lammers degradeert met Sampdoria naar Serie B, licentie in gevaar | Strootman promoveert met Genua

1000
0

De voormalig tijdelijke werkgever van Mo Ihattaren én huidige werkgever van Sam Lammers daalde afgelopen weekend af vanuit de Serie A naar de Serie B.

Sampdoria is dit weekend gedegradeerd en dat mag best verrassend worden genoemd. De club uit Genua met de prachtige klassieke en traditionele shirts, draait al langer slecht maar toch kwam het onheil verrassend snel. Vorig seizoen liep Mo Ihattaren nog enkele weken rond bij de club uit Genua, om vervolgens met de noorderzon te verdwijnen.

De club van Sam Lammers begeeft zich al tijden in onrustig vaarwater. Vorige week was het opnieuw raak en kwamen fans, spelers en technische staf in opstand na de nederlaag tegen Torino. Er volgde een protest tegen de clubleiding. De proflicentie is momenteel serieus in gevaar, melden Italiaanse media. De schuldenlast is dermate hoog dat de roemruchte club moet vrezen voor het ergste.

Invaller Lammers en Sampdoria konden afgelopen weekend een 2-0 nederlaag niet voorkomen. Met nog vier wedstrijden te gaan bedraagt de achterstand op nummer zeventien Hellas Verona dertien punten. Kevin Strootman legt met stadgenoot Genua de omgekeerde weg af want de club promoveerde naar de Serie A.


Vorig artikelAfellay vraagt om ‘beter voetbal’ PSV en reageert op uitspraken van Nistelrooij over titelkansen PSV
Volgend artikelPSV zonder de handtekening van Ruud van Nistelrooij op weg naar ’transferzomer van de eeuw’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in