Home Nieuws Sam Lammer denkt aan extra seizoen in Heerenveen

Sam Lammer denkt aan extra seizoen in Heerenveen

37
0

Sam Lammers maakt furore in Friesland. De lange spits uit Goirle maakt een goede kans om volgend jaar weer in Eindhoven te spelen. Toch is Lammers voorzichtig en denkt er zelfs over na om nog en extra jaar in Heerenveen te blijven.

Lammers speelt namelijk liever in de basis bij sc Heerenveen dan dat hij op de bank bij PSV zit en af en toe in mag vallen. Dit zegt hij bij het programma Peptalk.”Nog een jaar basisspeler bij Heerenveen. Ik heb er bewust voor gekozen om veel speeltijd te krijgen en me te ontwikkelen en merk dat ik hier sterker van word. Het bevalt me wel, dat spelen.”

“Ik geniet ervan dat ik nu een heel seizoen mag spelen in de Eredivisie. Het is de bedoeling dat ik dat volgend jaar blijf doen. Het is nog vroeg in het seizoen. Aan het einde van het seizoen zal er vast wel een gesprek plaatsvinden”, vertelt Lammers.

“Er is af en toe contact. Met wie? Met name met de assistent-trainers heb ik contact, maar niet te veel. Ik ben ook bezig met mezelf ontwikkelen. Ik denk dat het ook wel prettig is als ik met rust word gelaten. Als de kansen niet groot zijn dat ik bij PSV ga spelen, ga je verder kijken.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here