Home Nieuws Salariseisen Ricardo Rodriguez vooralsnog te gortig voor PSV

Salariseisen Ricardo Rodriguez vooralsnog te gortig voor PSV

1882
0

Het is inmiddels een transfersoap geworden: de mogelijke overgang van Ricardo Rodriguez naar PSV.

Heeft PSV te hoog ingezet en een te dure speler weten te benaderen? PSV heeft de 27-jarige linksback van AC Milan al lang en breed een voorstel gedaan, dat nog niet is geaccepteerd. Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdagavond.


Mogelijk duurt het nog ‘dagen’ voor een definitief antwoord volgt. PSV kan vooralsnog niet voldoen aan de salariseisen van Rodriguez, maar er zou wél een akkoord met AC Milan in de maak zijn. Het ‘geschil’ ziet niet in het feit dat de clubs er niet uit zouden komen.

PSV wil Rodriguez overnemen van Milan en de Italiaanse club is onder bepaalde voorwaarden bereid mee te werken, zodat de Zwitserse vleugelverdediger van de loonlijst geschrapt kan worden en zich op zijn toekomst kan richten. PSV twijfelt of het de moeite waard is om extreme bedragen op tafel te leggen voor de Zwitser, die wel veel kwaliteiten wordt toebedeeld.

Mocht Rodriguez niet haalbaar blijken, dan is het afwachten of PSV doorschakelt naar alternatieven. ‘Ook is niet bekend of PSV tot de laatste dag van de transferperiode wil wachten op hem’, schrijft het Eindhovens Dagblad. De kans is dan ook groot dat Nick Viergever de linksback van dienst gaat worden.


Facebook Comments