Home Nieuws Salaris bleek obstakel bij interesse PSV voor Nemanja Gudelj

Salaris bleek obstakel bij interesse PSV voor Nemanja Gudelj

54
0

Sporting Lissabon speler Nemanja Gudelj is naar eigen zeggen afgelopen zomer in de gelegenheid geweest PSV’er te worden.

Hoe serieus de interesse in een speler is geweest die niet naar een bepaalde club wordt getransfereerd is, blijft vaak onduidelijk. Dit geldt ook voor Nemanja Gudelj en de vermeende interesse vanuit PSV.


Gudelj raakte eerder dit jaar uit beeld bij zijn Chinese werkgever Guangzhou Evergrande. Een oorzaak was dat de Chinese club maximaal drie buitenlandse spelers in de selectie mag hebben. Sporting Portugal bood uitkomst op huurbasis, maar de Servische middenvelder had meer opties zegt hij in gesprek met ELF Voetbal..

“Er was veel interesse. Clubs uit meerdere landen meldden zich bij mijn zaakwaarnemer. Ook PSV was aan het vissen. Voor hen was mijn salaris een probleem. Guangzhou Evergrande blijft een groot deel betalen, maar het resterende bedrag is voor Nederlandse clubs te hoog.”

Gudelj kon naar eigen zeggen ook naar Premier League-revelatie Watford, de drie Turkse topclubs Fenerbahçe, Galatasaray en Besiktas en diverse clubs uit Spanje.


Facebook Comments