Home Nieuws Saint Mirren gaat voor Piroe: ‘Ik heb navraag gedaan bij PSV’

Saint Mirren gaat voor Piroe: ‘Ik heb navraag gedaan bij PSV’

564
0

Het Schotse Saint Mirren is uiterst serieus voor Joel Piroe.

De jonge PSV spits heeft andere plannen maar heeft in ieder geval een goede naam in Europa want eerder was ook Juventus al concreet in de markt voor Piroe. In Schotland heeft men de komst van Joël Piroe echter nog niet afgeschreven. Volgens trainer Jim Goodwin heeft hij om tafel gezeten met John de Jong.

Donderdagavond meldde het Eindhovens Dagblad dat Saint Mirren zich bij PSV heeft gemeld voor Piroe. Goodwin bevestigt de interesse in gesprek met de BBC. “Hij is nog jong, maar PSV heeft hoge verwachtingen van hem”, verklaart de Schotse manager.

“Piroe lijkt ons een goede versterking, dus ik heb navraag gedaan bij PSV”, vervolgt Goodwin. “Ik heb gesproken met John de Jong en heb gevraagd om onze club op de lijst te zetten. We weten dat hij ook in de gaten wordt gehouden door andere clubs, maar we maken in elk geval een kans.”

Goodwin gaat verder: “Het is eenlong shot, maar niet geschoten is altijd mis. We hebben de mannen bij PSV gevraagd omopen-minded te zijn. Waarschijnlijk krijgen we aan het begin van volgende week meer duidelijkheid.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here