Home Nieuws Saint-Denis | ‘Dit wordt de grote doorbraak van Xavi Simons in Oranje’

Saint-Denis | ‘Dit wordt de grote doorbraak van Xavi Simons in Oranje’

861
0

De eerste interland voor de kwalificatie voor het Europees Kampioenschap in Duitsland staat op het punt van beginnen.

Nederland zal vrijdagavond vice- en voormalig wereldkampioen Frankrijk tegemoet treden in het machtige Stade France in de Parijse voorstad Saint-Denis. De wedstrijd wordt zowel in de Franse als Nederlandse media breed uitgemeten omdat het immers toch twee grote voetballanden zijn die elkaar tegemoet zullen gaan treden.

De ogen zullen vooral gericht zijn op bondscoach Ronald Koeman maar ook op Xavi Simons. De nieuwe bondscoach weet natuurlijk als geen anders dat Simons barst van het talent en dat Oranje ook wel weer nieuw elan en nieuw talent kan gebruiken. Uitgerekend in en tegen Frankrijk kan Xavi Simons zijn basisdebuut gaan maken voor Oranje. Op een kilometer of 15 van waar Xavi Simons met de grote der aarde mocht trainen, lonkt zijn basisdebuut.

De toeschouwers en supporters van de vice- en voormalig wereldkampioen zullen vrijdagavond kennis gaan maken met het grote toptalent Xavi Simons, die bij Paris Saint-Germain al enigszins door wist te breken. De Franse voetbaljournalisten en volgers van Paris Saint-Germain zullen op de tribune van het Stade France extra nieuwsgierig zijn naar de verrichten van Xavi Simons, die met wat mee precisie vanuit de directie van PSG, misschien nog wel bij de Parijse grootmacht had kunnen spelen.

In Nederland zijn de verwachtingen rond Xavi Simons ook enorm hooggespannen. Zo denken de heren analisten van de NOS, donderdag al Parijs gearriveerd voor de verschillende voorbereidingen, dat de wedstrijd tussen Frankrijk en Nederland de grote internationale doorbraak van Xavi Simons gaat worden.

NOS presentator van de voetbalpodcast Jeroen Elshoff commentatoren Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter kunnen vanuit Parijs niet wachten op de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Frankrijk en Nederland. ‘Dit wordt de grote doorbraak van Xavi Simons in Oranje’, klinkt het eensgezind.


Vorig artikelESPN journalist is zeker en wijst naar PSG én Lazio: ‘Xavi Simons vertrekt bij PSV’
Volgend artikelPSV fans wijzen naar ‘vertrokken’ Ajax scout Veldmate: ‘Van der Zee en Veldmate, direct halen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in