Home Nieuws Saibari richt zich op basisplaats bij PSV: ‘Peter Bosz belde mij voor...

Saibari richt zich op basisplaats bij PSV: ‘Peter Bosz belde mij voor de finale, ik wil hem overtuigen van mijn kunnen’

684
0

Als het aan Ismael Saibari ligt is hij komend seizoen basisspeler in het elftal van Peter Bosz.

De Marokkaanse aanvaller timmert tegenwoordig als international hard aan de weg maar de doelstellingen van de vorig jaar doorgebroken aanvaller zijn helder. Saibari wil een basisplaats in het elftal van Peter Bosz.

Saibari was de gevierde man bij Marokko afgelopen weekend maar tevens was hij na afloop onderwerp van gesprek omdat hij tijdens de festiviteiten prominent een shirt droeg met de naam van Abdelhak Nouri. In gesprek met ESPN legt Saibari uit waarom hij een eerbetoon bracht aan Saibari. Ook blikte de aanvaller vooruit op het seizoen bij PSV.

“Ik had dat gewoon zelf besloten, want ik ben de laatste tijd heel close met de familie Nouri”, zegt Saibari, die een basisplaats had in de finale tegen Egypte. “Dat komt omdat zijn broer, Mohammed Nouri, samenwerkt met mijn agent Ali Dursun. Toen dacht ik eraan, net voor de finale. Dat ik misschien een mooi eerbetoon voor hem en zijn familie kon doen. Dat is de reden.”

Saibari had ook al contact met Peter Bosz. Bosz belde met de aanvaller. “Voor de finale heeft hij gebeld en mij succes gewenst. Hij wilde me niet te veel storen tijdens het toernooi. Hij zei dat we elkaar daarna wel zouden spreken. Of ik vakantie nodig heb? Niet veel. Tien dagen, twee weken is wel genoeg. Daarna wil ik de trainer overtuigen van mijn kunnen en hopen op een basisplaats”, aldus Ismael Saibari in gesprek met ESPN.


Vorig artikelPeter Bosz reageert op gemiste transfer Thomas Beelen
Volgend artikelBraziliaan Sávio zet na ‘happy jaar in Eindhoven’ zinnen op een nieuwe toekomst bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in