Home Nieuws ‘Sadilek is te jong voor een basisplaats in het eerste van PSV’

‘Sadilek is te jong voor een basisplaats in het eerste van PSV’

13
0

Jorrit Hendrix, Pablo Rosario, Gastón Pereiro, Sadilek en Mo Ihattaren komen tegenwoordig allen in aanmerking voor een basisplaats op het middenveld van PSV.

Huub Stevens zegt in gesprek met Voetbal International dat hierin goede keuze’s gemaakt moeten worden door Mark van Bommel. Stevens vindt dan ook dat  Michal Sadilek nog te jong is voor een vaste plek in het eerste elftal.

“Ik denk dat Van Bommel alleen een lastige keuze heeft moeten maken op de nummer 10-positie. Hendrix is na de winterstop misschien wat minder, maar hij heeft tot nog toe met Rosario een goede prestatie geleverd. Dat duo is controlerend echt prima. Het klopt dat ze nu wat meer worden vastgezet, maar ik denk dat PSV met Gutiérrez op een van die plekken nog meer risico loopt”, zegt Stevens.

“Ihattaren is nu dé man op 10, die moet dan voor de nodige creativiteit gaan zorgen. Zijn leeftijd zegt me daarbij niets. Van Bommel heeft lang vastgehouden aan Pereiro, als Ihattaren het krediet krijgt dat zijn voorganger heeft gekregen, kan hij lang blijven staan. Wel heeft PSV nu een heel jong middenveld, daarom zou ik Sadilek er ook nog niet bij zetten. Want dan wordt het denk ik té jong. Maar dat Sadilek eraan komt, is mij ook wel duidelijk.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here