Home Nieuws RvC PSV wil de club terugbrengen naar nationale en internationale top

RvC PSV wil de club terugbrengen naar nationale en internationale top

4839
0

De voorzitter van de Raad van Commissarissen van PSV Robert van der Wallen laat er geen gras over groeien.

Of de beste man meer door het leven gaat als PSV supporter dan als RvC lid behoeft eigenlijk geen nadere uitleg. Hoe dan ook, Robert van der Wallen is hyper ambitieus en heeft hyper ambitieuze mensen om zich heen verzameld in de Raad van Commissarissen van de club. RvC PSV wil de club terugbrengen naar nationale en internationale top

Allereerst lijkt Boudewijn Zenden spoedig te gaan toetreden tot de RvC van de club en dat heeft zo zijn redenen. De 54-voudig international was vorig seizoen nog assistent van Roger Schmidt bij PSV maar lijkt dus andere paden te gaan bewandelen. Zenden beschikt over de belangrijkste trainersdiploma’s en keek bij grote Europese topclubs in de keuken. Zenden speelde eerder voor PSV, FC Barcelona, Liverpool en Olympique Marseille.

Het Eindhovens Dagblad maakt melding van de plannen met Zenden maar ook van de plannen van de RvC om PSV terug te brengen naar daar waar het hoort: de nationale en internationale top. Het ED noemt miljardair Robert van der Wallen en Jumbo-topman Ton van Veen momenteel ‘de zwaargewichten’ in de raad van commissarissen. ‘Zij willen PSV terugbrengen naar de nationale en bij voorkeur ook internationale top’, schrijft Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad.

Positief te noemen is dat de verhoudingen tussen de directie en toezichthouders in de afgelopen periode hersteld zijn na het plotselinge vertrek van John de Jong, waar Marcel Brands niet achter stond. Er ligt een solide basis onder een acceptabele vorm van samenwerking, weet het ED te melden over de relatie tussen de directie met Marcel Brands als boegbeeld en de RvC als bestuurlijk orgaan. De ambities zijn helder en kunnen reeds dit seizoen al goed vormgegeven naar worden.


Vorig artikelDuitse media: Donyell Malen ongelukkig in Dortmund
Volgend artikelXavi Simons fan Van Hooijdonk vraagt Koeman om Klaassen en Blind niet meer te selecteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in