Home Nieuws RvC en Toon Gerbrands lyrisch over werk Marcel Brands

RvC en Toon Gerbrands lyrisch over werk Marcel Brands

25
0

Met het vertrek van Marcel Brands naar Everton verliest PSV een krachtig en kundig bestuurder. PSV heeft afgelopen jaren uitstekend kunnen presteren en daarin is Marcel Brands een hoofdpersoon geweest.

De Brabander staat bekend om zijn netwerk, technische inzichten, arbeidsethiek en betrouwbaarheid. De raad van commissarissen benadrukt dat het in Brands en krachtig bestuurder verliest maar de TD van PSV ook zijn stap naar de Premier League gunt. Collega bestuurder en algemeen directeur Toon Gerbrands is ook vol lof over over Brands:

‘Natuurlijk gaan we Marcel als mens en manager ontzettend missen. Hij is van grote waarde voor PSV geweest. Omdat hij zo secuur te werk ging en organisatorisch ontzettend sterk is, laat hij een sterk fundament achter, waar wij nog jaren ons voordeel mee kunnen doen.”

Ook vanuit de RvC louter lof en complimenten. “Marcel heeft voor PSV fantastisch werk verricht”, zegt president-commissaris Jan Albers van PSV. “Excellerende personen maken in de voetballerij vroeg of laat promotie. Dat is een bekend mechanisme. De kampioenschappen van het eerste elftal en van de jeugdteams zijn, net als de organisatie op De Herdgang, tastbare bewijzen van zijn uitstekende functioneren.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here