Home Nieuws Ruud van Nistelrooij ziet Philips Stadion genieten van PSV én van Xavi...

Ruud van Nistelrooij ziet Philips Stadion genieten van PSV én van Xavi Simons

2237
0

Ruud van Nistelrooij is niet verrast door de ontwikkeling en performance van Xavi Simons.

De jonge middenvelder maakt een gigantische indruk op alles en iedereen en heeft het in zich een grootse voetballer te worden. Het Philips Stadion genoot woensdagavond van Simons. In gesprek met ESPN was Ruud van Nistelrooij zeer tevreden over de wedstrijd van zijn elftal.

“Het was een mooie avond voor ons en voor iedereen. Ook voor het publiek, ik denk dat ze genoten hebben”, aldus Van Nistelrooij. “Ik heb genoten van het spel, de combinaties en de prachtige doelpunten. Ook zelfs van de gemiste kansen. Daar deden we niet heel veel fout, maar de keeper heeft er nog zes of zeven tegenhouden.”

Van Nistelrooij was zeer te spreken over het spel van Xavi Simons. “Ik ben niet heel verrast, omdat ik al veel van hem heb gezien voordat ik in gesprek met hem ging”, zo gaf hij aan. “Je zag al dat hij een fantastisch potentieel heeft. Ik wist ook dat hij goed karakterologisch in elkaar zit en de juiste mindset heeft. Als je dan zo met je vak bezig bent dag in, dag uit kun je op deze leeftijd heel grote stappen zetten.”

Volgens Van Nistelrooij was er absoluut geen sprake dat hij André Ramalho links heeft laten liggen vanwege zijn fout tegen Rangers FC. “Ik ben met hem in gesprek gegaan. Hij was er ziek van en iedereen van ons. Je draagt het ook met z’n allen. Niet alleen hij in het bijzonder.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here