Home Nieuws Ruud van Nistelrooij reageert op loting Champions League: ‘Monaco is de sterkste’

Ruud van Nistelrooij reageert op loting Champions League: ‘Monaco is de sterkste’

2475
0

PSV werd maandagmiddag gekoppeld aan AS Monaco. De Franse Ligue 1 opponent is een redelijk goede ploeg en werd nummer drie achter PSG en Marseille afgelopen seizoen.

PSV heeft het voordeel dat de ploeg eerst een uitwedstrijd speelt en daarna de klus thuis mag klaren. Dat gegeven ziet trainer Ruud van Nistelrooij als een voordeel. Hij blikte maandagmiddag na de loting vooruit op de twee wedstrijden in de voorronde van de Champions League.

Van Nistelrooij schat Monaco hoog in. “Je weet hoe sterk de mogelijke tegenstanders zijn, het is duidelijk dat Monaco de sterkste is”, zegt Van Nistelrooij tegenover PSV TV. “We hebben de zwaarste uit de loting, daar gaan we ons op voorbereiden. We moeten op ons best zijn.”

Van Nistelrooij ging verder. “Als je thuis kunt afsluiten, betekent dat dat je uit top moet zijn. Dat zie ik wel als een voordeel, zeker met ons publiek. We hebben tijd om Monaco te analyseren en zullen ons zo goed mogelijk voorbereiden. Tussendoor richten we ons op de oefenwedstrijden, om klaar te zijn voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal”, aldus de coach over de komende weken en de loting.


Vorig artikelPSV treft AS Monaco in voorronde Champions League, eerste wedstrijd in Monaco
Volgend artikelDe rollen omgedraaid betekent: ‘Voor PSV de mooiste loting, voor AS Monaco de zwaarste’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in