Home Nieuws Van Nistelrooij onder de indruk van Romero en gelooft in een succesvolle...

Van Nistelrooij onder de indruk van Romero en gelooft in een succesvolle toekomst voor de Argentijn

3912
0

Ruud van Nistelrooy heeft alle vertrouwen in een succesvolle voortzetting van de carrière van Maximiliano Romero bij PSV.

De trainer van Jong PSV zag Romero vorige week zijn rentree maken in het belofte team van de club en zag ook dat het wel goed zit voor Romero. Van Nistelrooij was goed te spreken over de manier waarop Romero zich manifesteerde en de arbeid die hij voor zijn ploeg wilde verrichten.

Afgelopen weekend zag van Nistelrooij dat Romero bijna PSV naar een punt in Tilburg wist te schieten nadat hij in een weliswaar lastige hoek de gelijkmaker voor het binnen schuiven had. Het mocht net niet zo zijn voor Romero en PSV. Van Nistelrooij ziet een topspits in Romero.

“Hij is een goed voorbeeld voor de anderen en laat zien meters te willen maken en in de duels te willen gaan. Natuurlijk is het een bijzonder moment dat hij nu zijn rentree maakt na zo’n lange tijd en dat voelde ik zelf ook toen hij weer op het veld kwam.”

De voormalig topspits kende zelf in zijn carrière ook flinke fysieke problemen en keerde daarna sterker terug dan ooit. Hij hoopt dat dat Romero ook zal lukken. ,,Ik ken hem al een periode, vanaf zijn komst naar Nederland. Hij is nog hartstikke jong en heeft zijn hele carrière nog voor zich”, zei Van Nistelrooy over de 22-jarige aanvaller, die zelf heel gelukkig was met zijn terugkeer.<


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here