Home Nieuws Ruud van Nistelrooij laat zich zien in Sevilla en treft Andres Guardado

Ruud van Nistelrooij laat zich zien in Sevilla en treft Andres Guardado

3170
0

Ruud van Nistelrooij was dinsdagavond uitgenodigd voor de afscheidswedstrijd van Betis Sevilla icoon Joaquín Sánchez Rodríguez, kort genaamd Joaquín.

Van Nistelrooij stapte een aantal weken op als hoofdtrainer van PSV en behoudens een kort statement op zijn Instagramaccount bleef het stil rondom de populaire PSV’er. Dinsdagavond speelde Van Nistelrooij mee in het afscheidsduel van het Spaanse icoon Joaquín Sánchez Rodríguez.

“Het is fantastisch om hier te zijn, om een geweldige ex-ploeggenoot, een geweldig persoon en een enorm karakter te eren”, zei Van Nistelrooij in gesprek met Spaanse media.

“Het jaar dat ik met hem bij Málaga speelde, was een spectaculair jaar. We werden vierde in de competitie en de sfeer in de kleedkamer was geweldig. Er zijn er hier een paar, zoals Joaquín, Cazorla en een aantal anderen… Dat was de luidruchtigste kleedkamer die ik me kan herinneren”, aldus een enthousiaste Ruud van Nistelrooij, die ook nog Andres Guardado trof en andere oud-ploeggenoten als Raul, Ramos en Casillas.


Vorig artikelPeter Bosz wil kampioen worden met PSV: ‘PSV zal toch een aantal wensen van Bosz moeten inwilligen’
Volgend artikelTransferwaarde Xavi Simons 67 miljoen euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in