Home Nieuws Ruud van Nistelrooij hoopt op ‘niet spectaculaire loting’

Ruud van Nistelrooij hoopt op ‘niet spectaculaire loting’

4328
0

PSV en Ruud van Nistelrooij kijken met een goed gevoel terug op de Europa League-avond tegen FK Bodø/Glimt. De doelstellingen zijn behaald.

Winst, punten voor het Nederlandse voetbal, overwintering in de Europa League en geen degradatie naar de Conference League alsmede de winstbonus van 630000e. Nu wacht PSV wel een stevige loting. De club dient immers een zogenaamde tussenronde af te werken. Ruud van Nistelrooij hoopt in ieder geval ‘zo gunstig mogelijk te loten’, zo liet hij na afloop van de wedstrijd in Noorwegen weten. De winnende trainer blikt ook vooruit op de topper tegen Ajax van aankomend weekend.

“Er stond weinig op het spel, dus het was geen wedstrijd op leven of dood. Ik ben tevreden over hoe we hebben gespeeld. Als ik zie hoe de jongens het gedaan hebben, kan ik alleen maar tevreden zijn. Jongens die veel hebben gespeeld, hebben we rust kunnen gegeven en andere jongens konden minuten krijgen. Alles bij elkaar een hele goede avond”, zegt Van Nistelrooij tegen ESPN.

PSV gaat aanstaande maandag op voor een loting tegen clubs als FC Barcelona, Juventus, Sevilla, Sporting Portugal en Bayer Leverkusen. Het zijn pittige tegenstanders maar zeker niet onmogelijk. “Het hoeft van mij niet heel spectaculair en sterk. Alle ploegen zijn sterk, maar er zijn uitschieters, dus laten we maar zo gunstig mogelijk loten”, zegt Van Nistelrooij.

Zondag wacht PSV een wedstrijd in de Johan Cruijff Arena en lijkt bij voorbaat kansrijk om een resultaat te gaan behalen tegen de Amsterdamse koploper. “Het zijn wedstrijden op zich. De stand neem je niet mee. Wij vliegen de wedstrijd aan zoals altijd en daarin willen we maximaal presteren. Daarna zien we wel hoe het ervoor staat”, zei van Nistelrooij over de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here