Home Nieuws Ruud van Nistelrooij geniet van optreden en ‘hoogtepunten’ aanstormend toptalent Ismael Saibari:

1165
0

Ruud van Nistelrooij heeft dinsdagavond genoten van het optreden van toptalent Ismael Saibari.

De aanvaller liet zich met twee fraaie doelpunten gelden in het Philips Stadion en wist zo meteen naam te maken. Na afloop liet van Nistelrooij merken onder de indruk te zijn van de doelpunten en acties van Saibari. De jongeling bracht enthousiasme en creativiteit in het elftal van Ruud van Nistelrooij.

De 21-jarige Saibari zorgde in de 24e minuut voor de 2-0 door de bal over de doelman heen te wippen na een fraaie steekpass van Johan Bakayoko. Zijn treffer vlak na rust was nog iets mooier; de in Spanje geboren Marokkaan begon een rush rond de middenlijn en kon uiteindelijk zelf scoren omdat hij maar niet werd afgestopt.

“Ik heb wel een aantal highlights gezien”, zei Van Nistelrooij na afloop tegen ESPN. “Als je zag hoe Saibari speelde en hoe jongens vanaf Jong PSV de stap maken naar het eerste elftal. De doelpunten van Saibari waren voor mij het hoogtepunt van de avond.”

Saibari werd in 2020 door PSV overgenomen van het Belgische KRC Genk en speelde zijn wedstrijden de afgelopen twee seizoenen vooral bij de beloften in de Keuken Kampioen Divisie. De middenvelder, die ook als aanvaller uit de voeten kan, speelde tot dusver twee wedstrijden in de hoofdmacht.

Vorig artikelEindhovens Dagblad: Veertig miljoen euro is niet genoeg voor Cody Gakpo
Volgend artikelItaliaanse media schrijven Wijnaldum naar het AS Roma van José Mourinho