Home Nieuws Ruud van Nistelrooij gelooft in langer verblijf Gakpo en Sangaré: beide spelers...

Ruud van Nistelrooij gelooft in langer verblijf Gakpo en Sangaré: beide spelers lijken overtuigd

2276
0

Ruud van Nistelrooij en PSV kunnen de pijlen richten op de het behouden van Ibrahim Sangaré en Cody Gakpo.

De selectie is nagenoeg rond en de belangrijke weken staan weldra voor de deur. Beide sleutelspelers lijken vooralsnog te blijven. De komt van een linksbenige centrale verdediger heeft zeker ook prioritieten en waar mogelijk keert Wijnaldum misschien nog terug naar Eindhoven maar hoofdzaak is nu geworden het behouden van Ibrahim Sangaré en Cody Gakpo.

Ruud van Nistelrooij heeft goede hoop op het aanblijven van beide hoofdrolspelers. “Ik heb ze beide gesproken en ze willen allebei heel graag blijven en onderdeel uitmaken van de voorbereiding. Ze gaan nu vol voor de start van het seizoen”, zegt Van Nistelrooij tegen het Eindhovens Dagblad. “De realiteit is dat clubs zich kunnen melden en met enorme bedragen kunnen komen, maar wij gaan ervan uit dat ze blijven zolang het niet anders ligt.”

Van Nistelrooij is een tevreden trainer. De Geffenaar zag Walter Benítez, Boy Waterman, Ki-Jana Hoever, Xavi Simons, Guus Til, Luuk de Jong naar Eindhoven getransfereerd worden en het Braziliaanse talent Savinho zal aanstaande week in Eindhoven arriveren. Over een linksbenige verdediger zegt de trainer het volgende tegen de regionale krant: “Het liefst heb je daar iemand bij, zodat je meer variatie hebt”, aldus Van Nistelrooij, die vooralsnog terug kan allen op alleen Jordan Teze, Armando Obispo en Derrick Luckassen. Erick Gutiérrez speelde vorig seizoen incidenteel achterin, maar daar wil de nieuwe trainer niet aan. “Dat is een noodoplossing en die wil ik liever niet. We moeten voor de beste oplossing gaan”, aldus van Nistelrooij over zijn selectie.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here