Home Nieuws Ruud van Nistelrooij gaat gesprek aan met Veerman: ‘Hoeft hij niet via...

Ruud van Nistelrooij gaat gesprek aan met Veerman: ‘Hoeft hij niet via media te doen’

913
0

Het laatste woord tussen Ruud van Nistelrooij en zijn spelers over PSV – Rangers FC blijkt nog niet gezegd te zijn.

De trainer gaat namelijk in gesprek met Joey Veerman. De 23-jarige Veerman staat bekend om zijn openheid en eerlijk rondom wedstrijden en met name na afloop van grote wedstrijden heeft Veerman het hart veelal op de tong. Het levert prachtige televisie op. Toch heeft Veerman ook veel kritiek gekregen over zijn uitspraken. Helaas wordt het groter gemaakt dan het is want de middenvelder zat slechts stuk na de wedstrijd tegen Rangers en baalde enorm van het resultaat.

Dan kan het simpelweg weleens gebeuren dat een betrokken speler zichzelf op een andere manier uit dan te doen gebruikelijk. Hoe dan ook, Veerman lijkt graag op een andere positie te willen spelen. De middenvelder uit Volendam speelde tegen Rangers FC als nummer tien en hij liet na afloop duidelijk blijken daar niet gelukkig mee te zijn.

“Ik speel liever op acht. Daar kan ik meer doen, als ik iets lager kom op het middenveld kan ik het spel meer naar me toe trekken”, zei een teleurgestelde Veerman na de nederlaag tegen de Schotten.

Van Nistelrooij wil de middenvelder hierover graag nog even spreken. “Ik zie hem zo meteen. Dan geef ik het goede voorbeeld om daar met hem persoonlijk over te spreken en niet via de media. Ik denk dat dat de duidelijkheid moet geven”, zegt de trainer tegen Voetbal International op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Excelsior.

Van Nistelrooij vindt het desondanks ‘niet nodig om het onderwerp uit te diepen’. “Mocht er iets zijn met Joey, dan weet hij dat hij naar mij toe kan komen. Dat hoeft hij niet via de media te doen. Als hij niet naar mij komt, is het voor mij geen thema. Als hij dat wel doet, dan praten we erover. Dat is denk ik de manier waarop je met elkaar omgaat”, aldus een licht kritische Ruud van Nistelrooij.

LEES MEER


Vorig artikelNaweeën van het tijdperk Schmidt bij PSV? Ook Marco van Ginkel uitgeschakeld door blessure
Volgend artikelSky Sports: Manchester United ziet af van transfer Cody Gakpo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in