Home Nieuws Begint van Nistelrooij met een erfenis? ‘Ruud van Nistelrooij als trainer bij...

Begint van Nistelrooij met een erfenis? ‘Ruud van Nistelrooij als trainer bij PSV wordt een valse start’

1618
0

Als we Aad de Mos moeten geloven doet Ruud van Nistelrooij er geen goed aan om over enkele maanden hoofdtrainer van PSV te worden.

De jarige de Mos wordt het in het ESPN programma Goedemorgen Eredivisie gevraagd naar het aanstaande trainerschap van Ruud van Nistelrooij. De Haagse analist liet zich van de week uit twijfelend uit over een rol als hoofdtrainer van PSV omdat van Nistelrooij juist eerder had aangegeven niet klaar te zijn voor de functie van hoofdtrainer van PSV 1.

Bij Goedemorgen Eredivisie overdrijft de Mos enigszins want de analist beweerde dat van Nistelrooij slechts twee weken geleden heeft aangegeven niet klaar te zijn voor de functie van hoofdtrainer, waar dit bijna drie maanden geleden was dat van Nistelrooij zich daarover uitsprak.

Ergens heeft de analist wel een punt maar de gesprekken tussen John de Jong en Marcel Brands met van Nistelrooij zijn dusdanig goed bevallen dat de Geffenaar zichzelf wel rijp genoeg acht voor het hoofdtrainerschap van PSV. Een mens kan zich nu eenmaal bedenken. De Mos ziet wel wat gevaren want PSV kan ook zomaar kampioen worden waardoor van Nisterooij met een ‘erfenis’ begint, aldus Aad de Mos.

https://twitter.com/ESPNnl/status/1508013311236972545?s=20&t=QzxOMLiKCvdiRMDCJyKqJA


Vorig artikel‘Meestervoorspeller’ Aad de Mos: ‘PSV wordt kampioen, er is teveel onrust in de kleedkamer bij Ajax’
Volgend artikelMaduro reageert op interesse PSV: ‘Ik ga stoppen met televisiewerk’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in