Home Nieuws Ruud Gullit wijst naar een gebrek aan communicatie als oorzaak rond exit...

Ruud Gullit wijst naar een gebrek aan communicatie als oorzaak rond exit Van Nistelrooij én Van Bommel

1757
0

Ruud Gullit zag een enorm onrustige PSV week de revue passeren. De Ziggo analist volgt de ontwikkelingen rond zijn oud-werkgever nog altijd op de voet.

Gullit is een graag geziene gast in het Philips Stadion en andersom begeeft de Amsterdammer zich graag in en rond het Philips Stadion. Gullit zag Ruud van Nistelrooij deze week plots vertrekken en de analist trekt vergelijkingen met het vertrek van Mark van Bommel bij PSV.

Ook collega analist Youri Mulder ziet gelijkenissen rond de situaties van Ruud van Nistelrooij en Mark van Bommel als trainer bij PSV. Volgens de twee analisten is goede communicatie datgene wat miste bij beide coaches. De analisten verklaren zich nader.

“Van Bommel heeft die periode bij PSV ook gebruikt om te leren”, vertelt Gullit bij Ziggo Sport over de huidige trainer van Royal Antwerp. “Hij wilde het daar hetzelfde hebben als hij als speler had gehad bij Bayern München en AC Milan. Hij vertelde ook dat hij een geblesseerde speler had, maar die kon geen behandeling krijgen omdat de fysio een barbecue had. Dan werd hij helemaal gek, want hij had die speler zo snel mogelijk nodig.”

Mulder trekt daarbij de vergelijking met de situatie van Van Nistelrooij bij PSV. “Het niet goed communiceren met je mensen, dat hoor je nu ook bij Van Nistelrooij. Dat hij dat niet zo goed kan en dat daar ook klachten over waren. Grote spelers die bij grote clubs hebben gespeeld verwachten misschien toch dat alles gewoon geregeld is.”


Vorig artikelWim Kieft kritisch op Marcel Brands, Van Nistelrooij én Roger Schmidt
Volgend artikelMogelijk vertrekkende Walter Benitez opgeroepen voor Argentijns elftal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in