Home Nieuws Ruud Gullit wijst naar Branthwaite én naar gebrek aan persoonlijkheden bij PSV

Ruud Gullit wijst naar Branthwaite én naar gebrek aan persoonlijkheden bij PSV

9760
0

Ruud Gullit, één van de meest markante en grootste persoonlijkheden in het Nederlands voetbal, heeft in gesprek met het Eindhovens Dagblad zijn visie op het huidige PSV gegeven.

Gullit, tegelijk ook één van de grootste PSV’ers ooit, ziet dat PSV groeiende is maar dat er wel wat persoonlijkheden mogen opstaan.
‘PSV heeft persoonlijkheden nodig en die zie ik nu nog te weinig”, zegt Gullit in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Je moet jongens hebben die zichzelf durven uit te spreken, anders wordt het allemaal veel te gemoedelijk. Andersdenken zijn vaak de jus op de gehaktbal zeg maar. Anders krijg je een droge gehaktbal en dat moet je ook niet hebben.”

Gullit is ook positief gestemd over het spel van Jarrad Branthwaite. Dat is toch opvallend te noemen want de Engelse verdediger heeft pas één redelijke wedstrijd achter zijn naam staan in combinatie met een toevalstreffer. Toch vindt Gullit dat de Engelse verdediger opvalt.

Gullit laat zich tegenover de regionale krant ook nog uit over de bestuurlijke situatie bij PSV. Met het vertrek van John de Jong leek het wat onrustig te worden. “Normaal heerst er bij PSV altijd een soort serene rust. Ja, in de afgelopen weken is dat natuurlijk niet het geval”, aldus Ruud Gullit.


Vorig artikelDe Franse harlekijn die met zijn glimlach én ‘Come on Peesjevee’ de harten van de PSV-supporters veroverde
Volgend artikelGedreven Denzel Dumfries is nooit tevreden: ‘In Italie ben ik een betere voetballer geworden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in