Home Nieuws Ruud Gullit geniet bij PSV

Ruud Gullit geniet bij PSV

46
0

Ruud Gullit was woensdag op uitnodiging aanwezig bij PSV – Atletico Madrid. Gullit is erg te spreken over het reilen en zeilen van de club en steekt dit niet onder stoelen of banken. Gullit heeft naar eigen zeggen genoten van de avond. “De sfeer die er heerste toen ik voor PSV speelde, is er nog steeds. Het is bij PSV vriendelijk en leuk en ik heb vooraf nog een tijdje met Toon Gerbrands, de algemeen directeur, staan praten. Ook de openheid die ze bij PSV geven over wat ze willen doen en hoe ze denken, is aanstekelijk’, schrijft Gullit in De Telegraaf.

“Die openheid zie je ook in de manier hoe de bestuursruimte boven is geïntegreerd in één grote verdieping achter de tribune waar iedereen met elkaar in contact is. Ik zag er de oud-voorzitters Harry van Raaij en Jacques Ruts, Willy van der Kuijlen, Hans van Breukelen. De manier waarop iedereen met elkaar omgaat, zorgt voor een brede verbondenheid. Zelfs de geblesseerde spelers van Atletico Madrid zag ik frikadellen en bitterballen eten. Met grote gretigheid, kan ik je zeggen. De totale uitstraling gaf me een goed gevoel”, aldus Gullit.

Gullit zag PSV tegen Atletico hard werken. “Daardoor begon je het PSV vanaf de tribune ook te gunnen. En die gunfactor heeft alles te maken met de manier hoe het bij PSV gaat. Vanaf de bestuurskamer tot aan de fans. Die gunfactor loopt als een rode draad door de hele club.’


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here