Home Nieuws Ruud Brood over zijn eerste weken bij PSV

Ruud Brood over zijn eerste weken bij PSV

26
0

Ruud Brood geniet volop bij PSV, laat hij aan Omroep Brabant weten. “Dit trainingskamp is een ideale manier om elkaar beter te leren kennen. Zij zullen ook aan mij moeten wennen. Als je dan dicht op elkaar zit gaat dat vanzelf, gepaard met de nodige voetbalhumor.”

“Het is hier een heel ander niveau. Een topniveau. Dat merk je aan alles en natuurlijk ook aan de spelers. Hun kwaliteit en handelingssnelheid is veel hoger en er wordt ook veel meer van de jongens geëist dan bij mijn eerdere clubs. Maar als ik zie hoe ze met elkaar omgaan, is dat hetzelfde als bijvoorbeeld bij RKC of NEC. Met veel plezier hard willen werken.”
Brood over de nieuwelingen Propper, Lestienne en Pereiro: “Dat is fantastisch om te zien. Met hun gaat het niveau van de training omhoog en is er weer meer concurrentie. Ze hebben hele eigen, specifieke kwaliteiten. Met Pereiro zie je het bij het afwerken. Dat hij goed kijkt naar de beweging van de keeper. Heel snel in het overzicht en daar dan naar handelt. Lestienne heeft handelingssnelheid, gedrevenheid en is explosief op de korte meters. Het zijn specialisten op hun eigen gebied en goede jongens in de selectie”, aldus Ruud Brood.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here